Branches en Trends

Branches & Trends, of kortweg B&T, is een zelfstandig en onafhankelijk full-service marktonderzoekbureau, opgericht in 1997 en gevestigd in Sittard.

Met onze no-nonsense aanpak en oog voor realiteit, zorgen wij voor het gewenste inzicht: van het analyseren van uw probleemstelling tot en met het helder en inzichtelijk presenteren van de resultaten.

Naast onze positie als hét toonaangevende marktonderzoekbureau in de agrarische sector in Nederland, zijn wij van oudsher ook sterk verbonden met andere sectoren in de business-to-businessmarkt en de consumentenmarkt.

Of u nu een onderzoeksvraag heeft die een kwantitatieve of een kwalitatieve aanpak vraagt en of de scope van het onderzoek zich richt op Nederland, de Benelux, Europa of daarbuiten: wij bieden u een pasklare oplossing, eventueel in samenwerking met onze betrouwbare onderzoekspartners in het buitenland.

En daarnaast zijn we volgens onze klanten ook nog eens heel prettig in de omgang: onze klantcontacten worden met een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst 9 gewaardeerd!

 
Home
Sectoren
Agribusiness
Algemeen
Veterinair onderzoek
Soorten onderzoek
Onze klanten
Business-to-business
Algemeen
Soorten onderzoek
Onze klanten
Consumenten
Algemeen
Soorten onderzoek
Onze klanten
Producten en Diensten
Algemeen
Kwantitatieve vormen van onderzoek
Kwalitatieve vormen van onderzoek
Overige dienstverlening
Over B&T
Onze kernwaarden
Ons team
Algemene Voorwaarden
Privacy
Contact
Algemeen
Voor telers