Algemeen

Wij zijn al bijna 30 jaar actief in de agrarische sector en hebben ons, mede door de opgebouwde kennis en ervaring, ontwikkeld tot één van de toonaangevende marktonderzoekbureaus in deze sector. Zowel nationaal als internationaal zijn wij gesprekspartner van de belangrijkste spelers in de agribusiness, niet alleen binnen de landbouw, maar ook steeds meer in de veterinaire sector. Onderzoek in de agrarische sector voeren wij ook steeds vaker uit in de Benelux (Nederland en België) en/of in andere Europese landen (via ons netwerk van in agribusiness gespecialiseerde bureaus).

Multi-client panelonderzoek SCIB

Een belangrijke pijler binnen de agribusiness is ons multi-client panelonderzoek voor een groot deel van de gewasbeschermingsmiddelenindustrie (SCIB genaamd). Al sinds 1999 volgen we daarin jaarlijks de ontwikkelingen in het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in verschillende teelten (akkerbouw, bloemen onder glas, groenten onder glas, vollegrond groenten, fruit e.d.) en binnen verschillende doelgroepen (akkerbouwers, tuinders en loonwerkers).

Verder voeren wij regelmatig ad hoc onderzoeken uit, zowel onder eindgebruikers als onder deskundigen en adviseurs van boeren en tuinders voor o.a.:

  • meststoffenproducenten
  • gewasbeschermingsmiddelen fabrikanten
  • zaad- en veredelingsbedrijven
  • veevoeder producenten
  • mechanisatie / landbouwmachines
  • handel en tussenhandel.
 
Home
Sectoren
Agribusiness
Algemeen
Veterinair onderzoek
Soorten onderzoek
Onze klanten
Business-to-business
Algemeen
Soorten onderzoek
Onze klanten
Consumenten
Algemeen
Soorten onderzoek
Onze klanten
Producten en Diensten
Algemeen
Kwantitatieve vormen van onderzoek
Kwalitatieve vormen van onderzoek
Overige dienstverlening
Over B&T
Onze kernwaarden
Ons team
Algemene Voorwaarden
Privacy
Contact
Algemeen
Voor telers