Ons team

Ook voor wat betreft ons personeel gaan wij voor kwaliteit. Wij werken met een enthousiast team van 8 hoog opgeleide medewerkers die elk hun eigen specialisaties en kerntaken hebben:

  • 3 (research) directors (uw vaste aanspreekpunten)
  • 3 (technische) projectleiders en
  • 2 onderzoeks-assistenten (inclusief onze office-manager). 

Om ook voor veldwerk de kwaliteit optimaal te kunnen garanderen, proberen wij dit zoveel mogelijk in eigen beheer uit te voeren. Voor telefonisch onderzoek wordt dit gerealiseerd in de vorm van een eigen callcenter in ons kantoor in Maastricht. Voor face-to-face onderzoek wordt uitsluitend samengewerkt met ISO 20252 gecertificeerde veldwerkbureaus met dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden als Branches & Trends. Hetzelfde geldt voor online-onderzoek, waarbij indien nodig, uitsluitend wordt samengewerkt met panelaanbieders die gecertificeerd zijn volgens de ISO 26362 norm voor access panels. Verder maken we waar nodig gebruik van ervaren diepte-interviewers en/of moderators voor het voeren van expert-interviews of groepsdiscussies. Alles onder onze directe supervisie en verantwoordelijkheid.

Daarnaast is het nauwgezet volgen van ontwikkelingen op automatiseringsgebied een must om als professioneel marktonderzoekbureau een rol van betekenis te (blijven) spelen. Medewerkers worden dan ook gestimuleerd om (bijscholings)cursussen op deze terreinen te volgen.

 
Home
Sectoren
Agribusiness
Algemeen
Veterinair onderzoek
Soorten onderzoek
Onze klanten
Business-to-business
Algemeen
Soorten onderzoek
Onze klanten
Consumenten
Algemeen
Soorten onderzoek
Onze klanten
Producten en Diensten
Algemeen
Kwantitatieve vormen van onderzoek
Kwalitatieve vormen van onderzoek
Overige dienstverlening
Over B&T
Onze kernwaarden
Ons team
Algemene Voorwaarden
Privacy
Contact
Algemeen
Voor telers